Ga naar de inhoud
Description of the image

Belgisch partnerschap voor duurzame offshore energie

Otary is een samenwerkingsverband van acht Belgische bedrijven die actief zijn in hernieuwbare energie. Bij Otary werkt een team van professionals die hun krachten, ervaringen en expertise bundelen om zo bij te dragen aan een duurzame toekomst voor iedereen. Otary ontwikkelt, financiert, bouwt en beheert offshore windparken. Daarnaast leveren wij een breed gamma aan diensten tijdens de levenscyclus van een offshore windproject.

Description of the image

Nauwe samenwerking met stakeholders voor succesvolle windprojecten

Otary bouwt sterke relaties op met stakeholders en brengt een brede groep van verschillende partners samen aan tafel. We geloven dat die nauwe banden en betrokkenheid bijdragen tot het succes van onze energieprojecten. De relatie met onze stakeholders vormt een stevige, collectieve basis die pleit voor een duurzame toekomst. We kunnen dan ook rekenen op getalenteerde medewerkers en een breed netwerk van nationale en internationale onderaannemers. Zij wijden zich toe aan het binnen budget, op tijd en met de juiste kwaliteit opleveren en beheren van offshore windparken.

Description of the image

Ambassadeur in het hart van de hernieuwbare revolutie

Otary bevindt zich als energiespeler middenin de energietransitie. We bouwen een brug tussen de offshore energiesector en het brede publiek en behouden een open en laagdrempelige houding om zo de grenzen van hernieuwbare energieproductie te verbreden.