Ga naar de inhoud
Description of the image

Beheren

Otary beheert de Offshore windparken gedurende hun 20- tot 25-jarige levensduur. Dat doen we vanuit onze operationele basis in Oostende. Otary heeft hiervoor een langetermijnstrategie opgesteld voor het asset management en beheer van het windpark.

Ons operations team is continu op zoek naar een balans tussen het maximaliseren van de opbrengst van het windpark, de risicobereidheid van de eigenaar en de kosten die gepaard gaan met de beheers- en onderhoudsactiviteiten. Daarbij streven we naar een zo min mogelijke uitval en operationele impact, naar een maximale betrouwbaarheid, beschikbaarheid en energieproductie en naar het maximaliseren van de levensduur tegen aannemelijke kosten.

Otary werkt met state of the art apparatuur en systemen voor proces- en kwaliteitsbewaking, componentidentificatie, veiligheid, hoogspanningsoperaties, werkvergunningen en datamining.

We putten uit een team met jarenlange ervaring en expertise in de conventionele energieopwekking, olie en gas en andere off- en onshore windparken.

Otary wil een referentie zijn als operator van offshore windparken door op een veilige, conforme, betrouwbare en kostenefficiënte wijze hernieuwbare energie te leveren. Daarbij nemen we de hoogste normen voor gezondheid en veiligheid in acht en focussen we op resultaten.